Cantonamente și excursii

Cantonamente și excursii

Clubul Sportiv Jissen Do organizeaza excursii si tabere de antrenament atat la munte, cat si la mare, in tara sau in strainatate. Pe langa distractia bine meritata in timpul deplasarilor, sportivii sunt incurajati sa se imprieteneasca si cu cei de la celelalte sali, implicandu-se impreuna in diferite activitati.

Antrenamentele din cantonamente sunt speciale deoarece instructorii le vor arata lucruri diferite de ceea ce fac in sala. Este bine de stiut ca schimbarea suprafetei de antrenament reprezinta o buna pregatire pentru lupta de strada deoarece inveti sa iti adaptezi tehnicile la situatiile variate a unei reale confruntari stradale. Astfel, in timpul acestor stagii de pregatire se incearca antrenamente pe suprafete cat mai variate: prin pietris, in apa sau pe deal.

Copiii vor fi supravegheati permanent, fiind totodata incurajati sa se descurce singuri si sa fie mai responsabili.

Instructorii nostri reusesc cu succes sa coordoneze intreg grupul, stabilind niste reguli ce vor fi respectate pe toata perioada deplasarii, dar organizand si numeroase jocuri si concursuri pentru a mai destinde atmosfera.

Pe scurt, vei putea:

  • Sa imbini utilul cu placutul, depasindu-ti limitele dar facandu-ti si prieteni noi
  • Sa-ti completezi cunostiintele despre arte martiale dar si sa participi la jocuri si concursuri pe echipe
  • Sa-ti imbunatatesti aptitudinile sociale si increderea in forte proprii, sa exersezi cum sa imparti cu altii si sa perseverezi, invatand sa fi sincer, curajos si respectuos