Micii samurai (4-7 ani)

Micii samurai (4-7 ani)

Noi consideram ca perioada de la 4 ani pana la 7 ani reprezinta cea mai importanta perioada din dezvoltarea unui copil, indiferent daca este fata sau baiat. De aceea, el trebuie sa beneficieze de cat mai mult ajutor. Desigur, cel mai important rol il au parintii, dar implicarea intr-un sport poate produce rezultate mult mai benefice deoarece artele martiale contribuie la dezvoltarea copiilor atat pe plan fizic cat si psihic.

Prin implementarea valorilor cu adevarat importante, ei pot fi ajutati sa intre in societate cu mai multa incredere in fortele proprii si cu mai mult entuziasm. Supus interactiunii cu alti copii de aceeasi varsta, un Mic Samurai va invata sa lucreze impreuna cu ceilalti si sa isi inhibe eventualele reactii violente.

Programul Micii Samurai este special conceput pentru a raspunde nevoilor celor mici, avand un format consistent si usor de urmat, cu accent pe respectarea regulilor si in care predarea tehnicilor se face prin jocuri si exercitii simple.

Prin urmare, reusind sa capteze atentia si imaginatia copiilor, acestia vor invata toate aspectele artelor martiale, vor deveni mai puternici si mai activi, dezvoltandu-si in acelasi timp aptitudinile sociale si motorii.

 

Copilul tau va invata:

  • Importanta respectului, a concentrarii si disciplinei
  • Cum sa-si controleze agresivitatea
  • Echilibrul si spiritul de echipa
  • Exercitii de coordonare
  • Aptitudini de autoaparare
  • Cum sa se protejeze in viata de zi cu zi – de la modalitati prin care sa facem fata batausilor pana la vorbitul cu persoane straine

 

Vrei sa devii instructor la clasa Micii Samurai? Lasa-ne adresa ta de e-mail si noi te vom contacta la inceperea urmatorului curs de pregatire.