Donează 3,5%

Redirecționează 3.5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să devenim campioni!

Când completezi declarația pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, nu renunți la banii tăi, doar decizi în locul statului cum să fie cheltuite sumele care oricum ți se rețin lunar din salariu.
O dată pe an, ai șansa să contribui la continuarea unor proiecte comunitare importante, iar alături de colegi și prieteni să faci bine. Ai timp până în 25 mai 2024 să ajuți la realizarea unor fapte bune.
Noutatea Formularului 230 din acest an este că distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiași beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani și va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective. Așadar, poți susține o asociație 2 ani consecutiv prin același formular, iar pentru asta trebuie să bifezi căsuța corespunzătoare din formular.
Ca să-ți faci o idee despre contribuția ta, gândește-te că suma pe care o acorzi nu depășește 20-30 de lei la un salariu minim pe economie. Calculul e simplu: identifică valoarea impozitului pe venit de pe fluturașul de salariu, înmulțește-o cu 12, iar apoi află cât reprezintă 3,5%. După un an de cotizare la stat, suma pe care poți să o direcționezi spre ONG-uri în cadrul Campaniei îți poate părea nesemnificativă, iar deranjul completării Formularului 230, drumul la Administrația Financiară sau la Poștă, prea mare.
O zicală veche spune însă că: pic cu pic se face marea. Așa și cu contribuțiile direcționate spre fapte bune.
Te-ai putea întreba dacă merită efortul, iar timpul pe care îl petreci completând Formularul 230 nu este mai prețios decât suma pe care poți să o direcționezi înspre asociație. Da! Merită să profiți de orice ocazie în care poți să alegi în locul statului cauza pe care să o susții. Ca și în viața de zi cu zi, trecând cu vederea sau amânând problemele cu care te confrunți, nu faci decât să îți agravezi situația. Acționează acum, pentru ca se va vedea mâine, poimâine și în viitor.

CUM PROCEDEZI

1. Descarcă pe calculatorul tău Formularul 230
2. Printează și apoi completează documentul
3. Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții
4. sau poate completeaza cu toate datele in Formularul 230 si de restul ne ocupam noi

TERMEN LIMITĂ: 25 mai 2024

MODALITĂȚI DEPUNERE:

1. depunere personală la ghișeu;
2. trimitere prin poștă cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire;
3. transmitere on-line prin intermediul Spațiului Privat Virtual.
4. sau poate completeaza cu toate datele in Formularul 230 si de restul ne ocupam noi

INSTRUCȚIUNI

Noi îți propunem să îți îndrepți atenția spre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV JISSEN DO. În acestea se oferă servicii sportive. Specialiștii care lucrează în cadrul clubului îi ajută pe acești tineri să-și dezvolte abilitățile de viață.

Poți veni oricând la sediul ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV JISSEN DO (strada Lespezi, nr. 6, Bucuresti, sector 5), între orele 17.00 – 21.30, să ne cunoști.

De ce să nu decizi tu pentru banii tăi?
Nu irosim banii, pentru că, la fel ca tine, îi obținem cu eforturi și prețuim orice ajutor primit.

Îți mulțumim.